Natuurwens

Natuurbegraafplaatsen voor urnen, op landgoederen. (Investering 4/2021)

“Dit is de tweede keer dat ik met Successor samenwerk. De eerste keer heeft Successor me geholpen bij een management buy out. Destijds is Successor ingestapt als minderheids aandeelhouder. Afwijkend van hun eigen beleid. Uit enthousiasme en als een stukje support. Vervolgens heeft Successor me gecoached om minder te denken als manager en meer te gaan denken als ondernemer. De ruimte die Successor me daarin gaf heb ik enorm gewaardeerd.

Successor is niet te vergelijken met andere investeerders, die ik ken. Die zijn vaak groter, je krijgt dan te maken met seniors, juniors, analisten en met allerlei spreadsheets, terwijl Successor direct aan de slag gaat. Een avondje zitten, een weekend doorhalen en er ligt een plan. Successor is veel sneller, veel pragmatischer en veel betrokkener.

Wil je samenwerken met Successor, dan moet je wel dezelfde drive hebben, hetzelfde energieniveau. Ook moet je bereid zijn om de status quo ter discussie te stellen, want heilige huisjes bestaan niet. Als je risico’s durft te nemen en alles eruit wilt halen dat erin zit, dan krijg je de volle support. En natuurlijk heb je soms stevige discussies, maar dat hoort erbij en wordt ook gewaardeerd, want ja-knikkers daar zit niemand op te wachten.

Het is heel prettig om zo’n partij naast je te hebben. Vaak zit je zelf teveel in operationele details, waardoor je het grote doel uit het oog kan verliezen. Successor helpt dat doel in beeld te houden.”

Typering Successor? Heel betrokken!

Previous  /  Next
Drag Click