Heeft
uw
bedrijf
iets
unieks,
dan
zijn
wij
geïnteresseerd

arrow

Voor wie is Successor geschikt?

Successor is geïnteresseerd in kansrijke bedrijven die zich al hebben bewezen maar waar ook nog potentie in zit. Het gaat om bedrijven die een volgende stap willen maken of waar de ondernemer een vorm van opvolging zoekt.

In alle gevallen heeft de ondernemer iets unieks ontwikkeld waar wij toekomst in zien. Waar we voor de lange termijn continuïteit aan kunnen geven.

– De onderneming is in Nederland gevestigd.

– U bent bereid de meerderheid van uw aandelen te verkopen.

– De winstgevendheid bedraagt € 500.000 tot € 2 mio.

Geen branche voorkeur

Wij geloven dat de kern van ondernemen branches overstijgt. Het exact goed positioneren van datgene wat het bedrijf biedt én het bij elkaar brengen van de juiste mensen, dat moet overal gebeuren. De branche doet er voor Successor dan ook niet toe.

De huidige bedrijven zijn dan ook erg verschillend. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal uniek zijn en ‘here to stay’. In alle gevallen is er bovendien potentie om te groeien. Daar worden wij enthousiast van. Omdat groei de beste garantie is voor continuïteit.

En voor wie niet?

Graag zijn wij op voorhand duidelijk. Successor is niet geïnteresseerd in start-ups of goede ideeën zonder omzet. Dit strookt niet met onze missie continuïteit te bieden aan kansrijke bedrijven.

Drag Click