Intoleran

Ontwikkeling van supplementen tegen voedsel intoleranties. (Investering 12/2020)

Harmen Treep 

“Successor komt binnen met een enorme drive en positiviteit, ziet snel het grote plaatje, maar ook de laatste komma in een contract. Dat oog voor het grote geheel én voor de kleinste details is soms irritant, maar zet mij en mijn mensen wel op scherp. Het stimuleert mij enorm als ondernemer om dingen goed te doen.

Een verschil met andere investeerders waarmee ik heb gewerkt, is dat je bij Successor niet in een format wordt gedrukt met grote powerpoint presentaties en zo. Mijn maandelijkse rapportages beperken zich tot een financiële uitdraai en een toelichting daarop. Heel informeel, pragmatisch en efficiënt. Dat past bij Successor, niet onnodig moeilijk doen.

Successor was belangrijk bij de totstandkoming van de deal en is belangrijk bij het bepalen van onze richting en het maken van een aantal stappen naar de toekomst. Denk aan investeringen of overnames. We hebben enorme groeiambities en dat is nu mogelijk door het grote denken, de energie en de connecties van Successor.

Ik had gedacht dat Successor zich meer met de dagelijkse gang van zaken zou bemoeien. Ook de druk op het dagelijks resultaat is minder dan ik had verwacht. Op dit moment is het zelfs zo dat Successor bereid is om meer te investeren dan ik. In die zin geeft Successor écht de ruimte, ook in tijd.”

Typering Successor? Enthousiast en betrokken!

===

Remko Hiemstra (voormalig eigenaar)

Mijn droom en die van mijn vrouw is dat zoveel mogelijk mensen geen buikpijn meer hebben. Ik zie het bedrijf nu groeien, zie dat mensen meer kansen en mogelijkheden krijgen en beter in hun vel zitten. Dat had ik zelf niet gekund.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor Successor vanwege het bedrag, het realisme, de ervaring en de senioriteit. Ze waren heel normaal, daar waar anderen vaak blasé waren, ‘kijk ons eens goede ondernemers zijn’. Successor blies niet hoog van de toren.

Het bedrijf was al twee jaar een loodzware last. Ik wist niet goed hoe ik het verder moest brengen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Als ik eraan toe was geweest.

Het is leuk om te zien hoe gedreven het nieuwe management is, hoe het bedrijf wordt uitgebouwd en ook dat wordt vastgehouden aan de bedrijfssfeer en de eerlijke informatie naar de diëtisten. En natuurlijk gaat het anders, maar het is goed dat het anders gaat. Dat is ook nodig om mijn droom te realiseren.

Typering Successor? Stressverminderaar.

 

 

 

 

Previous  /  Next
Drag Click