Intoleran

Supplementen tegen voedsel intoleranties. (Investering 12/2020)

Harmen Treep 

“Successor komt binnen met een enorme drive en positiviteit, ziet snel het grote plaatje, maar ook de laatste komma in een contract. Dat oog voor het grote geheel én voor de kleinste details zet mij en mijn mensen op scherp. Het stimuleert mij enorm als ondernemer om dingen goed te doen.

Een verschil met andere investeerders waarmee ik heb gewerkt, is dat je bij Successor niet in een format wordt gedrukt met grote powerpoint presentaties en zo. Mijn maandelijkse rapportages beperken zich tot een financiële uitdraai en een toelichting daarop. Heel informeel, pragmatisch en efficiënt. Dat past bij Successor, niet onnodig moeilijk doen.”

Typering Successor? Enthousiast en betrokken!

===

Remko Hiemstra (voormalig eigenaar)

“Mijn droom en die van mijn vrouw is dat zoveel mogelijk mensen geen buikpijn meer hebben. Ik zie het bedrijf nu groeien, zie dat mensen meer kansen en mogelijkheden krijgen en beter in hun vel zitten. Dat had ik zelf niet gekund.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor Successor vanwege het bedrag, het realisme, de ervaring en de senioriteit. Ze waren heel normaal, daar waar anderen vaak blasé waren, ‘kijk ons eens goede ondernemers zijn’. Successor blies niet hoog van de toren”.

Typering Successor? Stressverminderaar.

 

 

 

 

Previous  /  Next
Drag Click