Total Design

Marketing communicatiebureau, design van merken. (Investering 1/2018)

“Wij waren volkomen vastgedraaid. Er was een conflict in het management. Het bedrijf was slecht georganiseerd. Doordat Successor erin kwam, zijn die management problemen opgelost en is het bedrijf weer gaan lopen. Als oud eigenaar zeg ik, Successor heeft Total Design ontketend. Een potentie is losgemaakt en het resultaat nu is indrukwekkend.

Successor is geschikt voor bedrijven met een unieke positionering. Die bedrijfsmatig zo zijn georganiseerd dat ze niet verder kunnen groeien. Als je iets al heel lang doet, is er iets nodig van buitenaf dat het ook anders kan. En Successor heeft dat geboden.

De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Maar wat je je bewust moet zijn, is dat je geen financier op afstand krijgt die alleen maar de cijfers controleert. Je krijgt een ondernemer naast je met een sterke wil. Dus je moet wel sterk in je schoenen staan, als je met Successor in zee wilt gaan.

Wat ik echt heel leuk vind is dat Successor niet alleen geld, kennis en ervaring meebrengt, maar ook heel veel enthousiasme over onze diensten. Het is leuk om een investeerder te hebben die zo betrokken is, maar dan moet het bedrijf wel iets unieks hebben om enthousiast over te worden.”

Typering Successor? Doorpakken!

 /  Next
Drag Click