Cascade communicatie

Marketing communicatiebureau met specialisme jaarverslagen. (Investering 6/2021)

“Het overnameproces was best enerverend. Ik ging er volstrek argeloos in en had geen idee wat me te wachten stond. Ik vond het best eng. Maar het mooie van Successor is, dat ze me daarin persoonlijk goed hebben begeleid. Zo werd ik bijvoorbeeld gewaarschuwd voor het boekenonderzoek, ‘je kunt op een gegeven moment het gevoel krijgen dat je bedrijf niets waard is, maar wees niet bang, je bedrijf is gewoon goed en we komen er prima uit met elkaar’. Dat heeft me enorm gerustgesteld en dat is ook uitgekomen. De hele deal heeft niet meer dan 4 maanden in beslag genomen.

Als je met Successor te maken hebt moet je je argumenten goed voor elkaar hebben. Met bullshit verhalen kom je niet ver. Maar als je eenmaal het vertrouwen hebt, dan gaat Successor een heel eind met je mee. Ik heb Successor leren kennen als snel, doeltreffend, hard en fair. Successor heeft zich gedurende het proces altijd aan haar afspraken gehouden. Dat is belangrijk en geeft mij vertrouwen voor de toekomst.

In het begin had ik natuurlijk ook een gevoel van rouw, je bent je bedrijf kwijt. Maar nu ben ik heel blij met de deal. Zelf vind ik het ook leuk om nog een bijdrage te kunnen leveren. En eerlijk gezegd, ben ik ook heel blij dat ik van de rompslomp af ben, waar je als ondernemer mee te maken hebt. Er wordt me heel veel uit handen genomen.

Ik heb met verschillende investeerders gesproken en het grootste verschil met Successor is haar openheid en enthousiasme. Ook voel je bij Successor de directheid. Het doorpakken op een eerlijke en integere manier. In tegenstelling tot andere partijen was Successor totaal niet defensief.”

Typering Successor? Onconventioneel!

 

Previous  /  Next
Drag Click