Holland Sport Boat Centre

Verkoop en service van Bayliner boten en Stormer lifeboats. (Investering 5/2021)

“De hele deal was voor mij en mijn vrouw emotioneel zwaar. We zijn de derde generatie in dit bedrijf en door plannen van de Gemeente konden we het bedrijf zonder extra financiën niet voortzetten.

Sinds de deal heb ik rust. Doorslaggevend was dat ik een groot deel van mijn aandelen kon verkopen. Daardoor heb ik financiële zekerheid en loop ik geen risico meer. Het bedrijf gaat door en ik ben nog steeds directeur. Ik werkte 7 dagen in de week. Dat kan ik nu terugbrengen naar normale uren. Er zijn ook nog andere dingen dan werk; voor je het weet is het gebeurd.

Het bedrijf wordt nu beter georganiseerd en is al een stuk professioneler. Dat had ik zelf nooit meer gedaan. Ik denk zeker dat het een succes wordt. Het is mooi om daar nog onderdeel van uit te maken. Het voelt alleen maar goed.

De samenwerking met Successor en het nieuwe management is open, duidelijk en eerlijk. Ook de medewerkers worden erbij betrokken. Ze worden wakker geschut. Ik ken Successor nog niet zo lang en ik steek m’n hand nog niet voor ze in het vuur, maar ik denk dat ik dat over een jaar wel doe. En andersom ook. Het gaat om normen en waarden.”

Typering Successor? Fair!

 

Previous  / 
Drag Click